Σχόλιο ημέρας: Συγχαρητήρια της …πλάκας

Γράφει ο Νίκος Βούστρος

Αυτό με τα συγχαρητήρια του κ. υπουργού προς την εταιρεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα πρέπει να το ακούνε οι φοιτητές και να γελάνε έως 3 χρόνια μετά τη λήψη πτυχίου.

Πολύ θα ήθελα να τον κάνω μια βόλτα τον κο. υπουργό στο κέντρο πίσω από λεωφορείο 15ετίας του ΚΤΕΛ, όπου αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις για να πας στη δουλειά σου, δεν είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις ζωντανός από τις τοξικές αναθυμιάσεις που εκπέμπει ο αρρύθμιστος παλαιάς τεχνολογίας κινητήρας του…

Επίσης, καλό θα ήταν να πάει μια μέρα “Δικαστικό – Πανεπιστήμιο” για μια αυθεντική εμπειρία του πως νοιώθουν οι …σαρδέλες στην κονσέρβα και μετά να δίνει συγχαρητήρια!

Αλλά μετά από αυτά, το πιθανότερο θα ήταν να έδινε …σιχτίρια… ο Kαραμανλής “δε θερντ”. Ξέρετε, αυτός ο μέγιστος υπερασπιστής της οδικής ασφάλειας, που βάζει κλιπάκια στη ζώνη ασφαλείας της βουλευτικής μερσεντάρας, μη χτυπάει το κουδουνάκι και ενοχλείται η επιβάτις…

Παρεμπιπτόντως, όποιος μου πει ότι είδε ποτέ τροχαία να ελέγχει λεωφωορείο στα Γιάννενα, κερδίζει ένα σουβλάκι νααααα (μετά συγχωρήσεως), σαν κι αυτά που έτρωγε ο ξάδερφος καραμναλής. Ο “δε σέκοντ”, ντε!

Ν.Β.